Propolis creme

propolis

 

Propolis har i årevis været kendt for sine sårhelende egenskaber

…Og det er måske ikke så underligt, for de flittige bier indsamler det harpiksholdige materiale til at reparere og styrke indersiden af deres bikube. På samme måde kan du styrke din hud udefra….

Ordet propolis stammer fra to græske ord, “pro”og “polis”, som betyder “i forsvar af byen”. Propolis bruges også til at balsamere indtrængende insekter og hæmme mikroorganismer i kuben.

Propolis betragtes delvist som et plante-produkt, da det indeholder stoffer, der generelt ligner dem, som findes i planter. Propolis er en gulbrun til mørkebrun harpiks, som føles klistret, når det er varmt, men størkner ved afkøling. Bierne henter generelt stofferne fra birke-, elme-, og grantræer.

Propolis anvendes udvortes til behandlingen af infektioner i hud eller slimhinder forårsaget af bakterier, vira, protozoer eller svampe. Her vist sig god ved herpes simplex type 1, herpes zoster, kløe, svie, små rifter, bumser og uren hud. Der er tillige gode erfaringer med barberknopper og skægpest.

Undersøgelser har desuden vist, at propolis fremmer konventionel behandling af sår og brandsår med op til 80%.

Propolis fra Danasan er fremstillet af et vandigt ekstrakt, så man sikrer, at der ikke opstår allergiske reaktioner.

Den er samtidig standardiseret, så du ved, hvor mange aktive stoffer, der er tilstede i cremen. Er meget hudvenlig og behagelig at anvende til sår, men også til almindelig tør og irriteret hud.

Du kan få mere at vide om Propolis hos Danasan på tlf.: 47 10 01 64.  Redaktionen hører meget gerne fra producenter, der har produkter med propolis, som lever op til samme standard.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *