Sådan spiser du antiinflammatorisk uden at lave en masse kostændringer

INflammation-1

 

Der er masser af ting i vores hverdag, som er med til at skabe inflammation i kroppen. Samtidig er det videnskabeligt bevist, at antiinflammatorisk kost kan modvirke dette. Men mange giver op, fordi det er så kompliceret og dyrt at købe ind til måltiderne. Her er HEAL-konceptet en befriende let løsning, fordi den er enkel og ikke kræver en masse viden om ernæring.

 

Af Bjørn Falck Madsen

 

Du har med garanti både hørt og læst om, hvor sund antiinflammatorisk kost er for kroppen. Vores livsstil med usunde madvaner, sukker, alkohol, tobak, stress og meget andet er med til at skabe inflammation i vævene, og det kan være farligt i længden. Men hvis vi øger vores indtag af antiinflammatoriske fødevarer, kan vi faktisk skrue ned for inflammationen. Problemet er blot, at det er tidskrævende, og mange af de ting, som virker mest antiinflammatorisk, er dyrere at bruge end de fleste andre fødevarer.

 

Alt det bedste mod inflammation

Det behøver dog hverken at være dyrt eller besværligt at spise antiinflammatorisk. Der findes nemlig et plantebaseret og optimeret måltid, som hedder HEAL, der netop har en lang række af de bedste antiinflammatoriske råvarer på ingredienslisten. En hurtig sammenligning med top-10-listen over fødevarer med den kraftigste antiinflammatoriske virkning afslører, at der kan sættes flueben ved langt de fleste, da de også findes i HEAL-måltidet.

 

Optimerer kosten på en let måde

HEAL, som er en forkortelse for Holistic Eating and Living, optimerer din kost med et HEAL-måltid dagligt. Det er efterhånden blevet utroligt svært at lave mad, som lever op til de nyeste ernæringskrav, men HEAL-måltidet tilfører kroppen en optimal sammensætning af næringsstoffer, som det i mange situationer kan være vanskeligt at få selv med den sundeste og mest varierede kost. At produktet samtidig indeholder en stærk kombination af antiinflammatoriske ingredienser, er yderligere en fordel.

 

Til kamp mod den kroniske inflammation

Men hvad er inflammation egentlig for noget? I virkeligheden er det en helt naturlig biologisk reaktion, kroppen anvender til at forsvare sig selv med. For eksempel iværksætter immunsystemet inflammation for at slå bakterier og viruspartikler ihjel. Det er vigtigt, at denne inflammation er eksplosiv og kortvarig og herefter går i sig selv. Gør den ikke det, men trækker ud og bliver kronisk, kan det være farligt. Derfor er det vigtigt at gøre, hvad vi kan for at undgå dette, og antiinflammatoriske fødevarer er i den forbindelse et effektivt redskab.

 

Cocktail af naturlige superfoods

HEAL-måltidet indeholder blandt andet gurkemeje, ingefær, bær, omega-3-fedtsyrer, kanel og vanilje, som alle er gode eksempler på fødevarer med antiinflammatoriske egenskaber. I alt 34 økologiske kvalitetsråvarer fra planteriget er med til at gøre HEAL-måltidet til et både supersundt og nærende produkt. At du med denne cocktail af naturlige superfoods samtidig er sikker på at få alle de livsnødvendige vitaminer og mineraler, er yderligere en fordel. Selv B12-vitamin, zink og jern, som du let kan komme i underskud med, hvis du udelukkende lever af plantebaseret kost, er du dækket ind med her. Det samme er tilfældet med protein og fiber.

 

Også effektivt for blodsukkeret

Birgitte Emborg, som selv har udviklet HEAL-konceptet og er ved at introducere det til de europæiske forbrugere, har en solid baggrund inden for ernæring og sundhed, som også omfatter en efteruddannelse i Nutrition Science fra Stanford University.

”Det, som også er værd at nævne med HEAL-konceptet, er, at det er en hjælp for dem, som eventuelt har ustabilt blodsukker. De plantebaserede ingredienser, produktet indeholder, er den bedste kilde til ”langsomme” kulhydrater, som kroppen er længere tid om at nedbryde. Det forhindrer de voldsomme udsving i blodsukkeret”, forklarer hun.

Du kan købe HEAL her og få det sendt gratis til din dør: https://heal4meal.com/

INflammation-1
INflammation-1
INflammation-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *