Skønhed kommer indefra

Kretahudpleje2
Vitaminer2

 

Af Julie-Charlotte Plovst
Artiklen blev bragt i //mig// en del af magasinet sund-forskning – februar 2015

Opskriften på en sund og smuk hud er, at du:

  • Drikker rigeligt med vand
  • Spiser sundt
  • Renser og fugter huden
  • Plejer den indefra


Kliniske forsøg med kvindelige forsøgspersoner viste, at Aloe Vera som kosttilskud mindsker rynker og gør huden mere elastisk efter tre måneders indtagelse. Studiet viser en signifikant reducering i både antallet af rynker og en forøget hudelasticitet i ældet hud, da Aloe Vera øger produktionen af kollagen. Derudover vurderes det, at Aloe Vera kan modvirke og reparere ældning af huden, som skyldes solens stråler (cutaneous photoaging).

Så plej din hud indefra ved at drikke 30 – 45 ml Aloe Vera om dagen eller tag en kapsel to til tre gange dagligt. Sørg for at vælge et Aloe Vera produkt som Avivirs for at sikre et højt indhold af Aloe Vera.


Urtestudie på astmatisk bronkitis

63 patienter deltog i et studie omhandlende urtebehandling for asmatisk bronkitis. Den ene gruppe fik en kombination af Boswellia serrata, Curcuma longa (gurkemeje) og Glycyrrhiza glabra (lakridsrod), mens den anden modtog placebo. Igennem de fire uger, som studiet varede, så man en signifikant forbedring af lungefunktion og på de parametre i blodprøver, der indikerer, at der er mindre inflammation til stede. Søg råd og vejledning, og tag artiklen i sund-forskning på side 20 med til din behandler, som supplement til den lægelige behandling.

I Pukkas optimerede kosttilskudsserie med højere intensitet og lavere dagsdosis finder du produktet ”Active”, som er en kombination af gurkemeje og boswellia. Perfekt til inflammationer og kroniske problemer i luftveje, tarme eller led.


(Kilde: The Canadian Society of Clinical Chemists. Published by Elsevier Inc.)

One thought on “Skønhed kommer indefra

  • Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *