Solvitaminet varer ikke helt til påske

 

 

Du og dine rollinger har forhåbentlig nydt sommeren og suget en masse D-vitamin ud af solens herlige stråler. Depoterne bliver fyldt op, og hvis vi ellers levede på de sydlige breddegrader, ville depoterne vare helt til påske.

Det er der desværre ingen sikkerhed for, når man er bosat på de nordlige breddegrader, og derfor kan der være brug for et tilskud, når vinterkulde, mørke og blæst fejer hen over det danske landskab.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – oktober/november 2018

 

D-vitaminerne er hos Bidro gjort mere letoptagelige af en økologisk planteolie.

 

Én dråbe er nok til lille baby

Bidro Vitamin D3 dråber anbefales til babyer fra to uger. Produktet er analyseret for indholdet af D3-vitamin, så du er sikret et – ja, sikkert produkt. En dråbe indeholder 10 mikrogram. Og storesøster kan få en velsmagende tyggekapsel.

Fra tre års alderen er Bidro Vitamin D3 Mini en mulighed. Også her er du sikret den rette mængde D3, tyggekapslen smager frisk, kan tygges eller synkes.

Send bud efter en gratis smagsprøve på tyggekapsler på sd@bidro.dk

 

Hvorfor du skal tage D-vitaminer om vinteren

  • Bidrager til at vedligeholde normale knogler og tænder, så du bevarer stærke knogler livet igennem og et sundt tandsæt.
  • Bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion, så du forebygger kroniske smerter og lettere restituerer efter sygdom. Der er fx studier på fibromyalgi.
  • Bidrager til immunsystemets normale funktion, så risikoen for at blive syg er mindre. Studier viser en gunstig hjælp mod eksem.
  • D-vitamin har betydning for forebyggelse af hjerte- og kredsløbssygdomme og har også betydning for, hvilke gener der bliver tændt og slukket gennem livet.

 

Og en meget stærkere til veganerne

Hele 80 mcg D-vitamin pr. kapsel har fundet vej til veganere og alle os andre, der gerne vil tage en stærk D-vitamin. Og det vil vi gerne, hvis vi fx har meget mørk hud, der beskytter os mod solens stråler og dermed for dannelsen af D-vitamin.

Det vil vi også gerne, hvis vi er udfordret med immunproblemer, smerter i muskler, har tendens til knogleskørhed eller problemer med paradentose.

 

Bidro D3 Vitamin Vegan, værsgo’, og bliv sundere hele vinteren.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *