Støtteterapi i rusk og regn

 

 

Snotnæser, træthed, for meget slim eller for tør hoste. Alt for ofte en tur under dynerne med feber og ondt i leddene.  Det er ikke en naturlov , at vi skal være syge gennem efteråret og vinteren. Det kan godt være, at Moder Jord har skabt nogle dumme bakterier og vira, men Moder Jord har faktisk også i samme moment skabt støtteterapien, der kan stoppe de væsner, vi ikke vil have tæt på os.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – oktober/november 2017

 

Vores allerførste værn mod bakterier og vira er et naturligt værn. Du vasker hænder, du holder dig for næse og mund, når du nyser, og du sørger for, at der altid er nok af vitaminer og mineraler i kroppen, så dit naturlige slimhindeværn fungerer optimalt, fri for uønskede bakterier og virus.

Og så sørger du lige for en støtteterapi, hvor de to planter Astragel og Rød Solhat meget vel kan være blandt de vigtigste. Hvis de vel at mærke indeholder nok aktive stoffer til at hjælpe dit immunforsvar med at skabe et naturligt værn mod flere problemstillinger, end kroppen kan klare i en håndevending.

 

De to urter går hånd i hånd, når de skal skabe en naturlig immun-regulerende effekt

Astragalus membranaceus har en virkning på vidt forskellige immunologiske problemer som herpes, tendens til halsbetændelser hos børn, kroniske problemer med hoste og andre slimhindeproblemer fra bronkierne. Og alle andre steder, hvor der er slimhinder. Og så har den jo denne helt specielle effekt på binyrerne, en såkaldt adaptogen, så man bedre kan tåle, hvad man end udsætter sig for af belastende faktorer. En vis portion af de på engelsk kaldte ”stressors” er vigtige for menneskets udvikling af bl.a. et sundt immunforsvar. For mange stressors er – ja, stress – for kroppen, og det gælder også kulde, regn og rusk i de kolde måneder.

Astragalus membranaceus er Astragels botaniske navn, men hedder hos Biosym Astragel Forte som et udtryk for, at det er en super stærk ekstraktion af hele planten, men med fuld fokus på de aktive stoffer, så den følger de internationale studier. Det samme gælder EchinaGold:

Rød solhat eller Echinacea purpurea kender de fleste danskere nu. De hulens mange studier på plantens effekt på immunforsvaret, hvad enten det er akutte eller kroniske infektioner, fortæller alle om, hvordan den allerbedst virker på de akutte infektioner, altså når du lige mærker de første tegn på, at rusk, regn, bakterier og vira angriber dig og dine slimhinder. Du kan også bruge EchinaGold fra Biosym til kroniske problemer, hvor immunforsvaret skal bruge støtteterapi.

Og gør det gerne sammen med Astragel, så du skaber en optimal støtte gennem vinterens plager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *