Tag forskud på sommerens kulør med Easy Sun

Selvom det lige nu er koldt og vådt udenfor, så nærmer foråret sig.

Og hvis du så gerne vil tage forskud på sommeren, og give den vinterblege hud et pift af sommerens glød, så er Easy Sun produkterne et alternativ til solariet. Produkterne er nænsomme mod huden og smitter ikke af.

Effektiv og nem i brug

EasySun giver en naturlig solbrun farve i løbet af få timer – helt uskadeligt! Servietten er let at bruge og nem at have med på farten. Easy Sun indeholder bl.a. sukkerstoffet, DHA som iværksætter en naturlig proces i hudens øverste lag og giver en ensartet, naturlig gyldenbrun farve efter bare 6-8 timer.

Stoffet aktiverer dit eget pigment i huden, så du får den kulør du ville opnå, hvis du opholdt dig i solen.

Endnu dybere farve

Easy Sun Servietterne er ydermere kommet med en ny formulering. Det nye er, at der er tilsat et ekstra naturligt sukkermolekyle, som er tilsat for at indkapsle sukkerstoffet DHA, sådan at det trænger dybere ned i huden. Dette giver en bedre bruning, som også holder længere.

Sådan gør du

Indholdet i Easy Sun er nøje afstemt til alle hudtyper, så selv en helt vinterbleg hud tager godt imod bruningseffekten, uden at der er risiko for streger eller misfarvninger, hvis Easy Sun fordeles ligeligt og jævnt. 

  • En serviet rækker til ansigtet, halsen, nakken og det øverste stykke af brystpartiet. Lige præcist der hvor man godt kan trænge til et pift af frisk og naturlig kulør. Den kan uden problemer anvendes under make-up og da farven er så naturlig er det nemt at afstemme nuancen, på den foundation man bruger til daglig. Lad serviettens fugt trænge ind til huden føles tør.
  • Easy Sun spray påføres ren og tør hud med jævn bevægelse ca. 30 cm. fra kroppen og kan sprayes på, fra alle vinkler. Lad huden tørre, inden du tager tøj på. (det tager højst et par minutter) Huden opnår gradvist en smuk og naturlig farve efter 6-8 timer. 200 ml. rækker til tre-fire gange til hele kroppen.                                               
  • Tip: Easy Sun spray kan naturligvis også anvendes i ansigtet
  • Easy Sun Body Lotion påføres ren og tør hud. Den er enkel at anvende, har en behagelig frisk duft og efterlader huden velduftende og gennemfugtet.

Derefter kan du uden problemer behandle din hud som du plejer og efter 6-8 timer har du en dejlig gylden kulør som holder i op til fire dage. Herefter kan behandlingen gentages.

Husk at vaske hænder efter brug, så håndfladerne ikke tager imod farven.

Uden parabener

EasySun er udviklet i tæt samarbejde med danske forskere, for hvem det er

lykkedes at udvikle Easy Sun, helt uden indhold af parabener eller andre konserveringsmidler.

Forbrugerinformation:  Tlf. 4611 6669  www.medicwiotech.dk

Forhandles hos Matas og udvalgte frisører

  • Spray og lotion 200 ml. koster 99,- kr..
  • Servietterne kan købes enkeltvis og koster 10,- kr.