Tømmermænd

Tømmermænd_0

Påsketid, juletid og nytår. Ferie og afslapning. Men måske ikke så meget for kroppen, hvis den bliver tvunget til at konsumere meget mere alkohol, end den er vant til.

Hører du til en af dem, som får tømmermænd, er det meget vel på grund af en dårlig nedbrydning af arakidonsyre, men der er hjælp at hente hos chlorella. Chlorella fås i danmark i Den Grønne Perle, som stopper den uheldige udvikling allerede ude i tarmsystemet.

Et algeprodukt, som normalt anvendes til afgiftning af tungmetaller, kan også bruges her i den mere lette og for de fleste mennesker selvforskyldte afdeling. Spis ti tabletter, før du går ombord i påske-, jule- eller nytårsløjerne. Det specielle naturprodukt, fremstillet af alger, er normalt forbeholdt mennesker med gigt eller fordøjelsesproblemer, men ved mange veldokumenterede forsøg har det vist sig, at den grønne algetablet har særdeles gavnlig virkning mod tømmermænd.

Læs mere om chlorella:et specielle naturprodukt, fremstillet af alger, er normalt forbeholdt mennesker med gigt eller fordøjelsesproblemer, men ved mange veldokumenterede forsøg har det vist sig, at den grønne algetablet har særdeles gavnlig virkning mod tømmermænd. Læs mere om chlorella:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *