Udrensningskure der virker …

 

NORDBO Rapid Cleanse og NORDBO Pure Cleanse har indtil videre gået sin sejrsgang i USA, Canada, England og Sverige, og det kan man godt forstå. For her er faktisk to produkter, der virkelig sætter gang i udrensningsorganerne.

 

Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet Sund-forskning – juni/juli 2017

 

Det bliver diskuteret i diverse behandlerkredse, om hvem der har brug for udrensning, om det overhovedet er nødvendigt, og hvordan det kan gøres mest hensigtsmæssigt. Men det kan være en god idé engang imellem at befri kroppen for diverse affaldsstoffer set i lyset af alle de kemiske midler og kunstige stoffer, vi i en moderne verden let får for mange af.

Mens de lærde diskuterer, så prøv lige denne totrinsraket. Du er ikke i tvivl om, at du er gået i gang …

Mennesket er udstyret med syv organer, der mere eller mindre aktivt sørger for, at vi hver dag kan komme af med de affaldsstoffer, vi danner eller har brug for at få udskilt, fordi de er braget ind i kroppen med mad, ikke-mad, kemikalier, vi indånder eller får optaget gennem huden.

Verdenssundhedsorganisationen WHO har engang sagt, at et moderne europæisk menneske omgiver sig med ikke mindre end 100.000 kemiske stoffer i dagligdagen, og derudover udskiller vi jo selv affaldsstoffer, som skal elimineres og udledes, så hver eneste celle kan fungere optimalt. En udledning af affaldsstoffer sker gennem vores syv ekskretionsorganer:

 

 • Luftvejene i form af slim med gamle immunrester, og i form af kuldioxid
 • Fordøjelsen, hvor lever og tyktarm er de vigtigste udskillelsesorganer
 • Urinvejene, hvor nyrerne er de aktive organer, og blæren er beholderen, som skal tømmes engang imellem

 

Huden, som faktisk er det største udskillelsesorgan – en hud, som er i tæt kontakt med vores kredsløb, lymfe og fascier, der skubber rundt med både næringsstoffer og affaldsstoffer, så affaldsstofferne enten elimineres gennem huden via sved eller transporteres hen til leveren, som dernæst viderebehandler stofferne og sender de fedtopløselige affaldsstoffer ud via tarmen og resten til nyrerne

 

Hvem har brug for udrensning?

Det er et spørgsmål, som kan være let at svare på, hvis vi ser på de meget tydelige signaller:

 • Træg tarm eller forstoppelse. Det har man, hvis man ikke minimum en gang om dagen kommer på toilettet.
 • Væskeophobninger hele året eller fx om sommeren (som ikke skyldes nyresygdomme).

 

Derudover er der et hav af symptomer, som kan skyldes såkaldte ”ophobninger” af affaldsstoffer og en dårlig eliminering af de stoffer, som kroppen selv producerer, og som hverken hud, led, muskler, bindevæv eller led har brug for at opbevare. For det interessante er, at kroppen altid forsøger at overleve bedst muligt, og derfor skubbes uhensigtsmæssige stoffer ud i disse kropsområder frem for at ophobe dem i vitale organer, som fx hjerte, lever og nyrer.

Af problemstillinger der kan være under indflydelse af manglende drænering af kroppen, findes fx:

 • Hovedpiner og migræne
 • Bihulebetændelse og bronkitis
 • Træg tarm og forstoppelse
 • Diverse hudproblemer, fx visse eksemformer, hudorme, filipenser, manglende svedafsondring – eller for stor svedafsondring
 • Træthed
 • Smerter, der ikke skyldes en bestemt årsag, fx slidgigt i et enkelt knæ. Især diffuse smerter rundt om i kroppen
 • Væske-ophobninger, sommer og vinter
 • ”Følelse af ophobninger”, en tilstand, mange kan genkende, uden at det har sat sig som egentlige sygdomme

 

Husk at tage lægen med på råd, så du er sikret, at det ikke er sygdomme, der skal behandles med andre midler end udrensning.

 

Sæt gang i en god udrensning med

 • 1,5 til 2,5 liter vand
 • Masser af glad motion
 • Sunde grøntsager, vælg alle slags og i alle farver
 • Groft brød, kerner og frø
 • Drop junk- og IKKE-mad – alt det, der ikke skaber næringsstoffer til cellerne. Listen er lang, du ved det sikkert godt, når du spiser det
 • Et godt vitamin- og mineraltilskud, der skaber ekstra hjælp til optimering af alle organer og celler

 

Syv muligheder for at udskille affaldsstoffer

Luftvejene, lever, tarm, nyrer, lymfesystem, kredsløb og huden.

 

Morgen- og før sengetid-kapsler gør det meget effektivt

Acupharma har to kure

Rapid Cleanse er en 7 dages kur med en dosis om morgenen og en dosis om aftenen for dig, som ikke har prøvet ud-rensning før.

Pure Cleanse er en 30 dages kur, hvor der kan komme rigtig meget gang i tarmudrensningen. Hvis du synes, at der er for mange toiletbesøg, så stop op et par dage og nøjes med halv dosis af kapslerne; så kan kuren strækkes over 60 dage i stedet.

Det er en rigtig god idé at følge udrensningskuren op med de gode mælkesyrebakterier fra LactiTotal og/eller LactiKvinde. Så får du rigtig mange friske stammer af mælkesyrebakterier ned i din nyrensede tarm.

 

Udrensning sådan et par gange om året

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *