Børn har brug for sund støtteterapi

dreng-leger
 
Af Marianne Palm
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning og //mig// april-maj 2016
 
 

Børn har brug for vitaminer og mineraler. Kan det skrives tydeligere? De skal bruges til at opbygge celler i alle organer, de skal bruges, når man vokser, og de skal især bruges til de børn, der måske ikke er de mest ihærdige grøntsagsspisere. Bamse Bomstærk er en velsmagende en ad slagsen.

 

Børn har også brug for de rette fedtsyrer, og de findes vel at mærke ikke i kager, slik og chips. De findes i grøntsager, nødder, fuldkorn – og hvis der bare er den mindste tendens til tør hud, eksem, luftvejsproblemer eller anden skranten fra slimhinder, hud og tarme, så vil Eskimo 3 Kids være en mulighed.

 

Mor, fik du spist lidt for meget sukker under graviditeten – eller under amningen? Så er det meget vel fordi, dit østrogen-niveau har været på rutsjetur, eller du ikke har spist nok mad, så dit blodsukker er kommet på gyngende grund. Er det blevet til adskille lige ture med svamp i underlivet, oppustede tarme og måske svamp i munden, er DIDA en mulighed for at komme tilbage på det sunde spor igen.

 
Lær dine teenagere at spise urtesalt, så vil de senere i livet få mindre lyst til at spise alt for meget af det kredsløbs-belastende mineral. Urterne, der er tilsat, skab er en god smag, og man får automatisk lyst til mindre af det hvide pulver. Det lyder måske lidt over-kill at være opmærksom på sit saltniveau allerede fra barndommen. Men det er faktisk her, at alle gode vaner – og alle uvaner – begynder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *