Mikrobølgestråler – det uundværlige onde

 

 

Trådløst internet, mobiltelefoner, tablets, laptops, babyalarmer, playstations – alle afgiver de mikrobølger. Alt i hjemmet, lige fra køleskab og vaskemaskine til varmeregulering og vanding af potteplanten, kan styres fra din mobil. Fastnet og kabler bliver i stigende grad erstattet af trådløst netværk. Konsekvens: Mikrobølgestrålingen intensiveres.

 

Af Benedikte Mikkelsen
Artiklen blev bragt i magasinet sund-forskning – december 2017/januar 2018

 

Mikrobølgestråling går igennem mure og vinduer, og vi rammes af stråler, der udsendes fra trådløse sendere i nærheden og fra mobilmasterne længere væk. Efter 2003 er eksponeringen steget voldsomt, fordi mobilnettet blev udbygget kraftigt. Det ved vi! Men er strålingen uskadelig eller er ”Mikrobølgebestrålingen verdenshistoriens største eksperiment på menneskeheden?”[1]

 

Hvad skal vi tro?

Dagligt er der divergerende målinger og meninger på området, og det kan være svært både at tage forholdsregler og leve i et moderne sam-fund. Flere omfattende forskningsresultater har dog påvist, at den tiltagende trådløse stråling kan medføre en lang række helbredsgener og livstruende sygdomme: nedsat koncentrationsevne, svimmelhed, hovedpine, søvnproblemer, øgede stresshormoner og hjernekræft.

Stråling fra mobiltelefoner og andre trådløse teknologier, såkaldt ”mobilstråling”, ligger i mikrobølgeområdet og kaldes derfor mere korrekt for mikrobølgestråling.

 

Stemmegaflen på mikrobølgestrålingerne

Vi kan ikke undgå strålerne, for vi vil jo nødigt undvære mobilen og alt det andet skønne elektronik, som forsøder vores tilværelse. EnergyDOTS er udviklet til at beskytte dig mod elektromagnetiske stråler. Antistrålingsproduktet er en lille chip, som er tilført frekvenser – du kender tekno-logien fra mobil- og dankortchip. EnergyDOT er i sig selv en ”low power” magnet, der virker som en lagringsenhed af alle de impulser, som vi konstant modtager gennem strålingerne.

Den kraftfulde resonansteknologi, som chippen indeholder, ”synkroniserer” impulserne og gør dem nemmere fordøjelige for kroppen. Impul-serne mister deres negative styrke, og der skabes balance. EnergyDOTs kan siges at være en stemmegaffel på alle impulserne, så kroppen ikke reagerer defensivt og bliver stresset af strålerne. Der findes forskellige EnergiDOTS, herunder bioDOT, som er en lille, tynd chip, der tåler vand og kan sættes fast på bagsiden af et ur, smykke eller lignende på samme måde som et klistermærke. Flere kvantitative studier viser, at personer som konstant bærer chippen, oplever mindre hovedpine, mere energi, sover bedre og generelt har mere ro i kroppen.

[1] (red. Olle Johansson, Karolinska Instituttet, Sverige)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *