Nanna er ernæringsterapeut CET, og læserne af vores magasin SUND-FORSKNING har kunne glæde sig over de mange supernemme opskrifter gennem 10 år. Nanna har iøvrigt specialiseret sig i fertilitet, og ja, så er der altid et dejligt grønt tvist og kloge ord om ingredienserne med på siderne.
Her er et lille udpluk.
Når man klikker på navnene under “Spørg eksperterne” kommer der ikke en mulighed op for at stille et spørgsmål?
Jeg vil gerne spørge Nanna on opskriften i det seneste blad på et bananbrød. I ingredienslisten står der quinoa – men det står ikke i fremgangsmåden? Skal der quinoa i brødet? Og skal det koges først? Hvornår skal det blandes i?
Når man klikker på navnene under “Spørg eksperterne” kommer der ikke en mulighed op for at stille et spørgsmål?
Jeg vil gerne spørge Nanna on opskriften i det seneste blad på et bananbrød. I ingredienslisten står der quinoa – men det står ikke i fremgangsmåden? Skal der quinoa i brødet? Og skal det koges først? Hvornår skal det blandes i?