Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Kære sunde læser

Det bliver i familien her hos sund-forskning

Det går hurtigt her på redaktionen hos sund-forskning og siden I har hørt fra os sidst har vi fået 4 børn og dannet familien sund-forskning. Familien er dog ikke sammenholdt af blodets bånd, men af interessen for at skabe et sundere Danmark. Familien består af eksperter fra hver deres fagområde og bolden kastes op til både debat og enighed.

FriYAY – som navnet antyder, fejrer vi, sammen med klub-sunds medlemmer hver fredag, at YAAAAAY det er friday og weekenden er snart over os. Det har vi valgt at gøre med konkurrencer og de sidste tre fredage har vi udloddet spændende og lækre præmier til medlemmerne af klub-sund.

Sund livsstilsmessen, som de fleste kender som Danmarks største messe om sundhed, er nært forstående og ja som de sidste mange år er sund-forskning på pletten med en stand fuld af spændende aktiviteter. 

Læs videre herunder og vi håber, at du vil finde vores nyhedsbrev interessant.

  

Indhold i nyhedsbrevet:

  • Introduktion af familien sund-forskning

  • FriYAY – hvad handler det om?

  • sund-forskning på Sund Livsstilsmessen


Er du videbegærlig og er du vild med debatter om sundhed?

Så følg familien sund-forskning på Facebook. Hver onsdag kan du på sund-forsknings Facebook-side se et nyt afsnit om familien sund-forskning (på billedet). 
’Familien sund-forskning er et sammensat ekspertpanel, hvor personer med forskellig faglig baggrund debatterer sundhedsspørgsmål ud fra hvert deres perspektiv. Den bredspektrede sammensætning er kilden til en livlig debat, for der er altid plads til uenighed samtidig med, at respekten for alles meninger opretholdes. Følger du sund-forskning på Facebook har du måske allerede set vores introduktion af familien. Sammen med klippet kom vi med en opfordring til, at alle vores følgere bidrager med forslag til emner, som familien kan tage fat i, dissekere og debattere. Du er også mere end velkommen til at kommentere klippets indhold og komme med dine erfaringer og holdninger til det pågældende emne.

Fik vi skrevet det tydeligt nok? Vi vil meget gerne have dine forslag til, hvilke emner familien skal debattere. Så følg os på Facebook og smid os en kommentar om, hvilke sundhedsspørgsmål, der interesserer dig.

 

 

 

 Kan du sige nej til lækkert sportsudstyr eller en gratis vitamintest?

 

Nej vel! Så må du hellere skynde dig at blive medlem af klub-sund, så du kan deltage i klub-sunds FriYAY-konkurrencer, som løber af stablen hver fredag på sund-forsknings Facebook og Instagram. 

Vi er allerede i fuld sving med at smide om os med spændende præmier.

Vi skød FriYAY-konkurrencerne i gang med billetter til Dr. David Perlmutters besøg i Danmark, et besøg vi omtalte i sidste nyhedsbrev. To heldige vindere er blevet udtrukket og har vundet gratis adgang til det to-dages event.  

Du kan stadig nå at deltage i to igangværende konkurrencer:

1) En træningspakke bestående af kosttilskud, træningstøj og en kettlebell fra Berthelsen Multisport. Konkurrencen løber indtil d. 15/10-2017. Gå ind på www.facebook.com/sundforskning og se, hvordan du kan blive indehaver af den omfattende træningspakke.

  


   

2) Du kan vinde vitalitet, intet mindre! I FriYAY-konkurrencen kan du vinde en vitamintest.

Testen måler, hvorvidt du lider af vitaminmangel eller om de vitaminer du tager er de rigtige for dig. 

Testen er mere end relevant nu, hvor vinteren banker på døren og det kolde og mørke vejr trækker på vores energireserver. 

Testen udføres på sund-forsknings stand på Sund Livsstilsmessen, som du kan læse mere om nedenunder. Marianne Palm eller Torunn Laksafoss, begge uddannede biopath/naturopath ibm., vil udføre testen, så du kan gå derfra med et brugbart resultat og med en klar vished om, hvor du skal sætte ind, så du bliver kampklar til de kolde vintermåneder.

Konkurrencen løber til/med d. 11. september 2017, så skynd dig at blive medlem af klub-sund, så du kan deltage.

Kom med i klubben og få muligheden for at deltage i FriYAY-konkurrencerne

Tilmeld dig her: www.klub-sund.dk/tilmelding 

 


 sund-forskning er på plads til Sund Livsstilsmessen


Kom og sig hej til redaktionen bag sund-forskning. Vi har lagt en masse spændende aktiviteter i støbeskeen og planlagt en super smuk stand, som bogstaveligt talt kommer til at strutte af sundhed. Vi lover, at du ikke vil gå skuffet derfra! 

Du kender sikkert Sund Livsstilsmessen, som finder sted hvert år i Øksnehallen i København. I år skal du sætte kryds ved dagene 29., 30. september eller 1. oktober, så du kan få sidste nye viden indenfor sundhedens verden. 

Vi håber meget på at se dig og glæder os til at byde dig velkommen til sund-forsknings univers. 

 
 

Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)

Mange hilsner og ønsker for en skøn start på september

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet