Se dette nyhedsbrev i en browser

 


Glædelig jul og godt nytår til alle sund-forsknings læsere.

 

Tid til at se tilbage på alt, hvad vi har nået i 2017. Men vi skal selvfølgelig også se fremad på, hvad der skal ske i 2018.

2017 har været et begivenhedsrigt år, men mon ikke 2018 bliver det også. sund-forsknings fagmesse, som løber af stablen i april bliver en kæmpe begivenhed, som vi ser rigtig meget frem til.

Vi håber, at I vil nyde vores lille tilbageblik, men også vil tage et kik ud i fremtiden sammen med os.

 

Året der gik:

  • klub-sund gik i luften
  • magasinet sund-forskning fik nyt look + ny sektion ’PAUSE’
  • farvel shop-sund, goddag klub-sund butikken

 

Året der kommer:

  • kæmpe fagmesse på DOCKEN i København, april 2018

 


 

 

 

 

klub-sund så dagens lys d. 1. december 2017

Vi starter med at råbe et stort rungende tak! Tak til alle Jer, som bakkede op og var skyld i, at klubben officielt kunne åbne til planlagt tid. Jeres medlemskab har bidraget til, at vi kunne levere magasinet sund-forskning direkte hjem i postkassen hos tusindvis af medlemmer overalt i landet. 

 

Ikke nok med det, så er magasinet leveret på tusindvis af cafeer og frisører i de største danske byer.

 

Det sunde budskab er derfor ikke længere forbeholdt besøgende i helsekostforretningen, men spredes nu ud til flere tusinde mennesker hver anden måned.

 

Alt det er takket være DIG!

 

Skulle du lige ha’ glemt at melde dig ind i klubben, så er det ikke for sent. Kom med her: https://www.klub-sund.dk/tilmelding

 

Psssst… køb viden i julegave! Rigtig mange af vores medlemmer har købt et klub-sund medlemsskab i julegave. Det koster jo kun 90,- om året og ham/hende får mere end bare et blad hver anden måned. De kan også deltage i webinar om diverse sundhedsspørgsmål og få rabat i klub-sund butikken (som du kan læse mere om herunder). 



Nyt lækkert look og en ny sektion

Ny papirkvalitet, som får de flotte farver i magasinet til at stå skarpt! Vi mener, at det forbedrer læseoplevelsen og det håber vi selvfølgelig, at I vil give os ret i.

 

’PAUSE’ hedder den nye sektion, som befinder sig bagerst i bladet. ’PAUSE’ er til dig, som trænger til en… ja pause og har en halv time på din yndlingscafe inden dine veninder dukker op. Let, luftig, fyldt med lækre billeder og plads til sjov – sådan skal viden om sundhed også være.

 



Goddag til vores nye butik

Selvfølgelig skulle klub-sund have en butik, hvor vi kan forkæle alle vores medlemmer med fede rabatter på alt fra e-bøger til smykker og beklædning. Så farvel til shop-sund og goddag til klub-sund butikken.

 

Er du medlem af klub-sund og gerne vil handle i butikken med rabat, så skal du gøre to ting:

 

- opret dig som bruger på klubsundbutikken.dk (log-in i højre hjørne)

 

- skriv en mail til info@klub-sund-butikken.dk (så tager vi den
  derfra ☺ )

 

OBS: Selvfølgelig er ALLE velkomne til  at handle i klub-sund butikken.

 

Tjek butikken ud her: www.klubsundbutikken.dk

 



Vi er SÅ klar til 2018!

Hvorfor? Fordi d. 21-22 april 2018 åbner vi dørene for vores fagmesse og vi GLÆDER OS!  DOCKEN på Østerbro i København bliver forum for inspirerende foredrag, sjove work-shops, og ikke mindst udstillerstande med alt muligt indenfor sundhedens verden.

 

Da det jo er en fagmesse, så skal du arbejde indenfor sundhedsområdet for at deltage. Men sundhedsområdet kan jo defineres meget bredt!

 

Så er du sygeplejeske, læge, fitnessinstruktør, kok, farmaceut, arbejder i en helsekostbutik eller andet, så er du mere end velkommen!

 

Men hey klub-sund medlemmer – I er selvfølgelig også velkomne! Også selvom I ikke arbejder indenfor noget, der bare ligner sundhedsområdet. 

I skal bare være medlem af vores klub 

 

Læs alt om messen og tilmeld dig her: www.sund-forskning-fagmesse.dk

Her får du også billetten.

 

Meget andet skal der også ske i 2018, men det skal vi nok informere Jer om 

Vi vil endnu engang takke alle sund-forsknings læsere for et skønt 2017!

Vi glæder os til at tage hul på et nyt og spændende år i samarbejde med Jer.

 

 

 



Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Glædelig jul og godt nytår,

 

Mange forventningsfulde hilsener
sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet