Se dette nyhedsbrev i en browser

 

Kære sunde læser

Den 7. marts udkom bogen "Hjernerystelse - en guide til en bedre hverdag". Her i uge 11 er det nemlig Hjerneuge og det er en opslagsbog, der både henvender sig til de, der er ramt af hjernerystelse, men også til deres pårørende, som ofte rammes lige så hårdt.


Redskaber, øvelser og gode råd...

...til hvordan en hjernerystelse tackles og hvordan man kommer igang igen. Bogens forfatter Annecatrine Borup ved om nogen, hvad det vil sige at være ramt af hjernerystelse. Hun har stået på begge sider af hjernerystelse; som pårørende til sin søn og så har hun selv haft hjernerystelse gentagne gange. Herudover behandler hun som kraniosakralterapeut dagligt klienter med hjernerystelse i sin klinik.

I bogen kommer hun med gode råd til den, som har hjernerystelse. Læs mere om bogen lige her: www.jegharhjernerystelse.dk

 


Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner og god læselyst,

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet