Se dette nyhedsbrev i en browser

 

Sundhed til hjerte og kredsløb fra ekstrakt af tomater

En kapsel er nok. Det prisbelønnede tomatekstrakt er baseret på helt unik forskning, som har en særlig betydning for at undgå, at det skadelige kolesterol, LDL, får lov til at skabe ravage i hjerte og blodkar.

SanoKardio er et kosttilskud, der med sit indhold af et koncentreret tomatekstrakt samt tiamin har vist en helt særlig effekt på endotelcellerne i karvæggen. Cellerne udgør det inderste lag af alle blodkarceller, og de har en særlig glat overflade, der gør, at blodet let kan strømme forbi. For meget fedt i blodet, heriblandt iltet LDL, kan skabe stor ravage ved først at skabe en inflammation i disse yderligt liggende celler, hvorefter kolesterolet kan trænge ind i den underliggende blodkarvæg. Her får det mulighed for at vinde fodfæste i karvæggen, vokse og ødelægge karvæggens elasticitet.

Der skal ikke så meget fantasi til at forestille sig, at når først kolesterolet er trukket ind i karvæggen, vil det ikke kun vokse, men skabe yderligere inflammation for derefter at få karret til at briste eller forsnævre blodkarret, så forstadier til blodpropper får sværere ved at passere og endog blive til en blodprop. Opstår problemet fx i benene, kan det blive til blodpropper i hjertet, er det hjertets endotelceller, der ikke kan modstå presset fra LDL, vil der lokalt kunne opstå svækkelse af selve hjertemusklen, eller der vil kunne frigøres blodpropper til hjernen. 

 

En kapsel om dagen er nok

Det viser forskningen. En kapsel er fremstillet af ikke mindre end seks store og fuldmodne tomater, hvor man sammen med det mest kendte stof, lycopen, får tilført andre aktive plantestoffer fra tomaterne (phytoen og phytofluen) samt betacaroten og E-vitamin. I produktet er tilsat B1 (tiamin), som bidrager til at beskytte kroppens celler mod oxidativ stress. De forskellige stoffer skaber tilsammen en unik synergieffekt, hvor stofferne sammen skaber en bedre virkning, end hvis de samme stoffer bliver taget hver for sig.

 

Vil du vide mere, så læs hele artiklen her: 

sund-forskning.dk/artikler/sundhed-til-hjerte-og-kredslob-fra-ekstrakt-af-tomater/Følg os på alle vores kanaler og deltag i debatten - vi er altid meget glade for at høre, hvad I har at sige, og hvad Jeres erfaringer er. Så bliver vi alle klogere :)
Har du spørgsmål, kommentarer eller gode ideer, må du meget gerne sende en mail til info@sund-forskning.dk. Sammen kan vi gøre det hele meget bedre.

Mange hilsner

redaktionen på sund-forskning

 

Frameld dig nyhedsbrevet